Αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Με τον καθιερωμένο αγιασμό έγινε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Εκτός από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στην τελετή παραβρέθηκαν αρκετοί γονείς καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μαθητών.

Παρών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, ο οποίος απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο Διευθυντής του σχολείου Γιώργος Βαρδακώστας, αφού καλωσόρισε τους μικρούς μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους το σχολείο, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, έφερε εις πέρας ένα πλήθος επιτυχημένων εκδηλώσεων και δράσεων.

Η μεγάλη όμως επιτυχία του σχολείου ήταν το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας των μαθητών της περσινής Γ΄ Λυκείου και ιδιαίτερα οι δύο πρωτιές στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Θεσσαλονίκης και στο τμήμα Τεχνών ήχου και εικόνας στην Κέρκυρα, που αποδεικνύουν ότι οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου μπορούν να πετύχουν όποιον στόχο βάλουν, όσο ψηλός κι αν είναι.

Τέλος τονίστηκε ότι και η καινούργια σχολική χρονιά ξεκινά με προβλήματα, αφού υπάρχουν τεράστια κενά, κυρίως στις μουσικές ειδικότητες, ενώ οι κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου εξακολουθούν να είναι οι χειρότερες στο νομό Πιερίας.

Με το πέρας του αγιασμού οι μαθητές χωρίστηκαν σε τμήματα, παρέλαβαν τα σχολικά βιβλία καθώς και το πρόγραμμα της εβδομάδας.

Κοινοποιήστε
  • 106
    Shares
  • 106
    Shares