Εκλογές Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ
ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ 1 ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΡΟΣ: ΓΟΝΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Θέμα: «Πρόσκληση ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης»

Αγαπητοί γονείς,
Με απόφαση της 14ης Σεπτεμβρίου του ΔΣ σας καλούμε να συμμετέχετε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο κτίριο του ΚΕΓΕ, στο σχολείο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1) Διοικητικός απολογισμός.
2) Οικονομικός απολογισμός.
3) Διάφορα θέματα- Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις
4) Αρχαιρεσίες

Δηλώσεις συμμετοχής για το Δ.Σ., την Ελεγκτική Επιτροπή, την Π.Ε.Μ.Σ. και την Ένωση Γονέων μπορείτε να υποβάλετε, έως την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, ώρες σχολείου. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Θεοδοσία Καπνοπούλου στο τηλ. 6937843807.

Το Μουσικό σχολείο είναι ένα ιδιαίτερο σχολείο με πολυσχιδείς δράσεις και ενδιαφέροντα, που κατά συνέπεια απαιτούν την υποστήριξη ενός ενωμένου και δυνατού Συλλόγου Γονέων, για την καλή λειτουργία και την συνεχή πρόοδο του.

Ο Σύλλογος δεν είναι μόνο το ΔΣ, είμαστε όλοι εμείς οι γονείς που ενδιαφερόμαστε για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας και η Γενική Συνέλευση μας δίνει την δυνατότητα να γνωριστούμε, να ενημερωθούμε, να πούμε τις απόψεις μας και να είμαστε κοντά στο σχολείο και κατά επέκταση στα παιδιά μας. Η παρουσία λοιπόν όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ., στον ίδιο χώρο.

Παρακαλούμε, οι γονείς που δεν έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή, 10 € να φροντίσουν να στείλουν τα χρήματα στο σχολείο.

Μετά την Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει ενημέρωση του διευθυντή κ. Βαρδακώστα για τα θέματα που αφορούν το σχολείο μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων
Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Κοινοποιήστε
  • 28
    Shares
  • 28
    Shares