Ενημέρωση γονέων στο Μουσικό Σχολείο

Αγαπητοί γονείς,

στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, είναι σημαντικό να μπορούμε να επικοινωνούμε για να μπορούμε να λύνουμε προβλήματα ή να τα προλαμβάνουμε πριν εμφανιστούν.

Η συνεργασία της διοίκησης και του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με τον Σύλλογο Γονέων υπήρξε διαχρονικά εξαιρετική. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίξετε την προσπάθεια του Συλλόγου, τόσο με τη συμμετοχή σας στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., όσο και με την ενεργό παρουσία σας στις δράσεις που διοργανώνονται. Με αυτό τον τρόπο στηρίζετε τα ίδια σας τα παιδιά και βοηθάτε στην ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Στα πλαίσια της μεταξύ μας συνεργασίας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 αμέσως μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου σας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πρώην ΚΕΓΕ ενημέρωση από τη διοίκηση του σχολείου, για θέματα που σας αφορούν άμεσα και άπτονται της λειτουργίας του σχολικής κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα μοιραστεί στους παρόντες ένα έντυπο μέσω του οποίου θέλουμε να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας. Επομένως η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Επομένως σ’ αυτή την περίπτωση θα αναβληθεί και η παραπάνω προγραμματισμένη ενημέρωση.

Ευελπιστούμε στην παρουσία σας, που θα συμβάλλει στη συνέχιση της εξαιρετικής μεταξύ μας συνεργασίας και στην αναβάθμιση του σχολείου.

Γιώργος Βαρδακώστας

Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Κοινοποιήστε
  • 92
    Shares
  • 92
    Shares
26 Σεπτεμβρίου 2018