Ημερολόγιο Μουσικού Σχολείου Κατερίνης 2019

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με την διεύθυνση του σχολείου, για 6η συνεχή χρονιά, εκδίδει το ημερολόγιο του σχολείου για το νέο έτος. Το ημερολόγιο περιλαμβάνει τις φωτογραφίες όλων των τμημάτων, φωτογραφίες και πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες της σχολικής χρονιάς που πέρασε και τις κάρτες των πολύτιμων χορηγών μας.

Οι χορηγοί, μας βοηθούν με την συμμετοχή τους να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα της έκδοσης, διαφημίζοντας την επιχείρηση τους. Το ημερολόγιο εκδίδεται κάθε χρόνο σε 1000 αντίτυπα, τα οποία διαθέτει ο Σύλλογος προς πώληση, με την βοήθεια των καθηγητών και των μαθητών μας. Το ημερολόγιο διατίθεται στην τιμή των 5 ευρώ. Οι μαθητές μας παίρνουν 2 ημερολόγια και θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα ή τα ημερολόγια εντός 15 ημερών.

Θεωρούμε ότι ένα ημερολόγιο θα είναι χρήσιμο στον μαθητή, αλλά θα αποτελέσει και ένα ωραίο ενθύμιο όταν μετά από χρόνια θα το ξεφυλλίζει και θα θυμάται με την βοήθεια του τα όμορφα μαθητικά χρόνια στο Μουσικό Σχολείο. Το δεύτερο μπορούμε να το χαρίσουμε ή να το πουλήσουμε σε κάποιον, (ίσως παππού, θείο, νονό) που θα χαιρόταν να το έχει.

Χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθειά σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες είναι ευκαιρία να γνωρίσει η οικογένεια του Μουσικού σχολείου την ιδιότητά σας και να σας προτιμήσει όταν σας χρειαστεί. Ήδη ο Σύλλογός μας όταν χρειάζεται να κάνει κάτι για το σχολείο, θεωρεί χρέος του να απευθυνθεί πρώτα στους χορηγούς μας που με την συμμετοχή τους βοηθούν να πραγματοποιηθούν οι δράσεις μας. Επίσης αν γνωρίζεται κάποιον που θα ήθελε να διαφημιστεί μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Συλλόγου, Θεοδοσία Καπνοπούλου τηλ 6937843807, Νίκο Παλαιολόγο τηλ 6973483118, Κωνσταντίνα Βελλή τηλ 6981886192 (απογευματινές ώρες), έως 25 Οκτωβρίου.

Όταν τα ημερολόγια μοιραστούν στους μαθητές, οι γονείς θα ειδοποιηθούν με email και sms. Παρακαλούμε να βοηθήσετε σε αυτή την διαδικασία έτσι ώστε να μαζευτούν χρήματα για τις εκδηλώσεις της χρονιάς (πχ ήχος, φωτισμός, εκδρομές κλπ). Επίσης παρακαλούμε να φροντίσετε να τηρηθεί το όριο των 15 ημερών της επιστροφής, για να μπορέσουμε να διαθέσουμε τα υπόλοιπα με άλλο τρόπο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την καλή συνεργασία.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Κοινοποιήστε
  • 58
    Shares
  • 58
    Shares