Ημερολόγιο 2019 - Επιστολή προς Γονείς

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με την διεύθυνση εκδίδει το ημερολόγιο του σχολείου για έκτη χρονιά. Το ημερολόγιο φέτος είναι αφιερωμένο στον εκλιπόντα διευθυντή του σχολείου μας Δημήτρη Κυριακού θέλοντας να τιμήσουμε την μνήμη του, καθώς το ημερολόγιο στην σημερινή του μορφή ξεκίνησε από τον ίδιο και είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται χωρίς να τον έχουμε κοντά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον νέο διευθυντή του σχολείου μας Γιώργο Βαρδακώστα για την αμέριστη συμπαράστασή του σε αυτό το εγχείρημα αλλά και γιατί σεβόμενος την παρακαταθήκη που του άφησε ο αείμνηστος Δημήτρης Κυριακού, προσπαθεί να διατηρήσει και να βελτιώσει το καλό επίπεδο του σχολείου. Συγκεκριμένα ανέλαβε τη σύνταξη και το δημιουργικό του ημερολογίου μας και αφιέρωσε πολλές από τις ελεύθερες ώρες του για να το τελειώσει. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υποδιευθυντή Γιώργο Γαβρά αλλά και όλους τους καθηγητές για την καλή συνεργασία και την βοήθεια που παρέχουν στο Σύλλογο μας.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου μοιράσαμε στους μαθητές του σχολείου από 2 ημερολόγια, τα οποία στοιχίζουν 5 ευρώ το ένα. Προτείνουμε να κρατήσετε ένα σαν ενθύμιο για τον μαθητή και να πουλήσετε το άλλο στον παππού, στην γιαγιά η σε κάποιον που θα χαιρόταν να το έχει. Το ημερολόγιο έχει σαν σκοπό να έχουν οι μαθητές μας ένα ενθύμιο από την χρονιά που πέρασε που θα τους θυμίζει μετά από χρόνια την ανέμελη μαθητική ζωή αλλά και να μαζευτούν χρήματα για τα έξοδα των συναυλιών που γίνονται στο τέλος της χρονιάς. Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 θα μαζεύουμε τα χρήματα στην κεντρική αίθουσα του σχολείου. Αν όλοι βοηθήσουμε πουλώντας μόνο 2 ημερολόγια βοηθάμε να επιτευχθεί ο κοινός σκοπός που αφορά το σχολείο των παιδιών μας. Επίσης να θυμίσετε στα παιδιά να φέρουν τα χρήματα την Δευτέρα, αν κάποιος θέλει να τα κρατήσει για να τα πουλήσει μέσα στις γιορτές παρακαλούμε να μας το πει.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το πρωί, οι μαθητές μας αφού κεραστούν γλυκά και χυμούς από το Σύλλογο, θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας. Εκεί θα είναι όπως κάθε χρόνο και ο Σύλλογός μας, για να ενισχύσουμε, να ενθαρρύνουμε, να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, και να κάνουμε αισθητή την παρουσία και την προσφορά του σχολείου στην πόλη. Όσοι γονείς και φίλοι μπορείτε, ελάτε μαζί μας για να δώσουμε και να πάρουμε χαρά από τα παιδιά μας.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Καπνοπούλου Θεοδοσία

Κοινοποιήστε