Ετήσιος χορός του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο, διοργανώνουν τον ετήσιο χορό του σχολείου, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 στο κέντρο εστίασης «Πιερίδα Παλλάς».

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 € για τους μεγάλους και 8 € για τα παιδιά και περιλαμβάνει πλήρες μενού χωρίς ποτό. Οι προσκλήσεις θα πωλούνται από τα μέλη του Δ.Σ., καθημερινά στο χώρο του σχολείου, ώρες 11:00-13:00.

Παρακαλούμε όσοι γονείς επιθυμούν να παραβρεθούν στο χορό του σχολείου να αγοράσουν τις προσκλήσεις τους εγκαίρως γιατί θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός (όσες είναι οι θέσεις του κέντρου).

Όπως γνωρίζετε ο χορός του Μουσικού Σχολείου είναι διαφορετικός από τους χορούς άλλων σχολείων ή συλλόγων και αυτό συμβαίνει γιατί οι ίδιοι οι μαθητές ετοιμάζουν και παρουσιάζουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και κάθε χρόνο με χαρά περιμένουν να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά όπου όλοι μαζί θα συνευρεθούμε και θα διασκεδάσουμε, θα ακούσουμε την μουσική τους, θα σιγοτραγουδήσουμε και θα χορέψουμε στους ρυθμούς της, μαθητές καθηγητές και γονείς.

Παρακαλούμε όσοι γονείς επιθυμούν οι ίδιοι ή γνωρίζουν κάποιον που μπορεί να προσφέρει ένα δώρο για την λαχειοφόρο αγορά να επικοινωνήσουν με την Θεοδοσία Καπνοπούλου τηλ.6937843807 ή με την Βελλή Κωνσταντίνα τηλ. 6981822148 (απογευματινές ώρες).

Σας ευχαριστούμε γιατί κάθε χρόνο με τη δική σας ανταπόκριση και συνεργασία ο χορός του σχολείου μας έχει μεγάλη επιτυχία.

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Κοινοποιήστε