Χορός Μουσικού Σχολείου - Δελτίο τύπου

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά ο ετήσιος χορός του Μουσικού Σχολείου που διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο, στην Πιερίδα Παλλάς. Οι μικροί μουσικοί του σχολείου μας φρόντισαν να ψυχαγωγήσουν τη γεμάτη αίθουσα με όμορφες μπαλάντες στο πρώτο μέρος και με πολύ χορό στο δεύτερο μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στα παιδιά του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου που είχαν την δύσκολη ευθύνη της επιμέλειας και του συντονισμού του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Ευχαριστούμε την διεύθυνση και τους καθηγητές του σχολείου για την υποστήριξη τους στη διοργάνωση του χορού μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους απόφοιτους του Μουσικού Σχολείου που άλλη μια χρονιά ήταν κοντά μας, και τους φίλους μουσικούς που συμμετείχαν εθελοντικά στο μουσικό πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς που πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά και τους γονείς που μας βοήθησαν να τα μαζέψουμε.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, όλους όσους στηρίζουν το σχολείο μας και τις δράσεις του.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου

Κοινοποιήστε
  • 131
    Shares
  • 131
    Shares
4 Φεβρουαρίου 2019
Ετικέτες: