Φεστιβάλ Ολύμπου - Καλώς ανταμωθήκαμε

Μία εβδομάδα έμεινε για την μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο αρχαίο θέατρο του Δίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ Ολύμπου στη μνήμη του Δημήτρη Κυριακού με τη συμμετοχή του Λάκη Χαλκιά

“Καλώς ανταμωθήκαμε” 

Εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα σημεία προπώλησης του φεστιβάλ Ολύμπου, καθώς και σε περίπτερο που θα στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας και θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως την Τετάρτη 3 Ιουλίου ώρες καταστημάτων.

  • Είσοδος: 5 €
  • Παιδικό-Μαθητικό: δωρεάν

Με την αγορά ενός εισιτηρίου δίνεται άλλο ένα δώρο (ισχύει μόνο στη φάση της προπώλησης)

Όλοι όσοι θα παραβρεθούν στην συναυλία συμμετέχουν σε μεγάλη κλήρωση για μία χειροποίητη εικόνα. Η κλήρωση θα γίνει στις 4 Ιουλίου και ο τυχερός λαχνός θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην κλήρωση θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο ειδικό τμήμα του αποκόμματος του εισιτηρίου, το οποίο θα παραδώσουν κατά την είσοδό τους στον χώρο του θεάτρου.

Επίσης καλούνται όλοι οι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στα σημεία προπώλησης, προκειμένου να ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις του σχολείου και να συμμετέχουν στην ανασύσταση του Συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης,εφόσον το επιθυμούν.

Κοινοποιήστε

1 Comments

Comments are closed.