Αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Αξιότιμοι γονείς,

αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

 

σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ως ακολούθως:

Προσέλευση

Για λόγους που έχουν να κάνουν με την κατανομή των μαθητών σε τμήματα η προσέλευση των μαθητών και μαθητριών θα γίνει στις ώρες 8:20.

Στην είσοδο του σχολείου θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί , οι οποίοι θα καθοδηγήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες για τον χωρισμό τους σε τμήματα και σε ποια αίθουσα θα κατευθυνθούν.

Αγιασμός

Ο Αγιασμός θα αρχίσει στις 9:00 περίπου στο προαύλιο του Σχολείου, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δοθούν στους μαθητές και τις μαθήτριες από τους εκπαιδευτικούς. Μετά το πέρας του αγιασμού τα παιδιά παραμένουν στο σχολείο. Τα λεωφορεία έχουν ενημερωθεί να βρίσκονται στο σχολείο στις 13:30.

Ενέργειες μετά τον αγιασμό

  1. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα τοποθετηθούν μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας με τέτοιον τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους, σύμφωνα πάντα με τις περιορισμένες δυνατότητες του σχολείου
  2. Θα δοθούν οδηγίες σχετικά με τα ισχύοντα μέτρα περιορισμού της πανδημίας και αποφυγής του συνωστισμού στο χώρο του σχολείου.
  3. Θα διανεμηθούν τα σχολικά εγχειρίδια, τα οποία είναι ήδη τοποθετημένα σε πλαστικές και θα δοθεί το πρόγραμμα μαθημάτων για το υπόλοιπο της εβδομάδας.
  4. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα φωτογραφηθούν ατομικά και ανά τμήμα για τις ανάγκες του σχολείου.
  5. Τέλος οι μαθητές της Α και Γ Λυκείου θα κληθούν να επιλέξουν τα μαθήματα επιλογής μουσικής παιδείας και οι μαθητές της Α Γυμνασίου να δηλώσουν την δεύτερη ξένη γλώσσα που παρακολούθησαν στο Δημοτικό και θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στο Γυμνάσιο.
  6. Δεν θα διανεμηθεί σάντουιτς σίτισης.

Γενικές πληροφορίες για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες

  1. Καλό είναι όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες να έχουν μαζί τους ατομικό μπουκάλι με νερό.
  2. Οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν να συνοδέψουν τα παιδιά τους, ωστόσο τους προτρέπουμε να μην εισέλθουν στην αυλή του σχολείου, παρά μόνο κατά την διάρκεια του αγιασμού.
  3. Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές να έχουν μαζί τους στυλό!

Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης σας εύχονται μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, τις οποίες θα βρούμε μαζί, όπως πάντα σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης.

 

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Γιώργος Βαρδακώστας

Κοινοποιήστε